واکسن سل دارای محدودیتهایی است و تحقیق برای تهیه واکسن سل جدید در حال انجام است.[۱۲۰] چند کاندیدای احتمالی در حال حاضر در فاز ۱ و ۲ کارآزمایی بالینی هستند[۱۲۰] و همچنین دو رویکرد اصلی در حال تلاش برای بهبود اثربخشی واکسن موجود هستند:
بیماری سلیاک مقاوم یکی دیگر از عوارض است. در موارد نادری، آسیب رودهای ناشی از بیماری سلیاک همچنان ادامه دارد و منجر به سوء جذب قابل توجهی میشود، حتی اگر یک رژیم غذایی کاملا بدون گلوتن داشته باشید. این وضعیت به عنوان سلیاک مقاوم به درمان شناخته شده است. اگر علی رغم داشتن رژیم غذایی بدون گلوتن، علائم و نشانههای سلیاک را حدود ۶ ماه تا ۱ سال همچنان داشته باشید، ممکن است پزشک تان آزمایشهای بیشتری را به شما توصیه کند و به دنبال توضیحات بیش تری برای علائم شما باشد.
با این وجود باید مطمئن شوید که ویتامینها و مکملها که دریافت میکنید نیز بدون گلوتن است.
به علاوه این بیماری در زنان نژاد آفریقایی-آمریکایی (سیاهپوستان) چهار برابر شایعتر از زنان سفیدپوست است و زنان سیاهپوست در معرض خطر بالاتری به گرفتاری کلیه، ریه و پوست هستند و مرگ و میر در آنان هم بیشتر است. چرا به بیماری لوپوس دچار می شویم؟
● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا میشوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمیکنند.
بیماری سلیاک یکی از بیماریهایی است که بیشتر در کودکان تشخیص داده میشود.
[۱۳۲] تلاش برای ریشهکنی سل گاوی ناشی از «میکوباکتریوم بوویس» از گلههای گاو بیماری سل پنهان و گوزن در نیوزیلند نسبتاً موفق بودهاست[۱۳۳] ولی این تلاشها در بریتانیا با موفقیت کمتری همراه بودهاست.[۱۳۴][۱۳۵] منابع[ویرایش]
آنتی بادیها را در خون شما بررسی میکند. سطح بالایی از آنتی بادیهای پروتئینی خاص نشان دهنده واکنش ایمنی بدن به گلوتن است.
[۱۹] اگر یک رنگ آمیزی گرم انجام شود، امبیتی یا رنگ بسیار کم «گرم مثبت» دارد یا اصلاً رنگی به خود نمیگیرد چرا که دیواره سلولی آن دارای محتوای چربی و اسید مایکولیک بالا میباشد.[۲۰] امبیتی میتواند در برابر مواد ضد عفونیکننده ضعیف مقاومت کند و در یک آندوسپور (درون هاگ) شرایط خشک هفتهها زنده بماند. در طبیعت، باکتری تنها میتواند در داخل سلول یک ارگانیسم میزبان رشد کند اما «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» میتواند در آزمایشگاه کشت شود.[۲۱]
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی
اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمیدانند که به این بیماری مبتلا هستند.
امید است که بتوانیم با کمک خدا و همراهی شما عزیزان بستری آموزنده و سرگرم کننده فراهم آوریم.
سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماریهای عفونی پس از مرگ به علت اچآیوی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سالهای ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشتهاند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشتهاند.
● سل معمولاً تحت شرایط مناسب قابل درمان و قابل پیشگیری است.